Buitenschilderwerk

Wij krijgen vaak de vraag hoe we ervoor kunnen zorgen dat het buitenschilderwerk zo lang mogelijk mooi blijft onder alle invloeden van het weer. Onze keuze voor kwalitatieve en duurzame producten staat daarin uiteraard voorop.

Wij vinden het net als jij belangrijk dat het schilderwerk zo lang mogelijk mooi blijft en daarom werken wij met advies op locatie. Voordat wij een offerte kunnen uitbrengen bekijken we eerst in welke staat het houtwerk verkeert. Uiteraard beoordelen wij ook of het houtwerk last heeft van houtrot. Op basis van onze bevindingen maken wij een passend voorstel. 

SONS Schilderwerken is gespecialiseerd in het behandelen van houtrot en het helpen voorkomen van houtrot na het (opnieuw) aanbrengen van het schilderwerk. Onze ervaren schilders brengen een beschermlaag aan op het buitenschilderwerk om het schilderwerk extra bescherming te bieden.

Helaas is houtrot een vaak voorkomend probleem doordat hout gevoelig is voor invloeden van buitenaf. Als het schilderwerk niet goed wordt bijgehouden wordt het hout blootgesteld aan vocht. Dit vocht veroorzaakt schimmels als het vocht in het hout gaat zitten, wat er uiteindelijk voor zorgt dat het hout gaat rotten. Om houtrot te voorkomen is het belangrijk om het schilderwerk om de vijf jaar te laten uitvoeren.

Je kunt het hele jaar bij ons terecht voor jouw buitenschilderwerk. Wij zijn gespecialiseerd in 4-seizoenen onderhoud. De weersomstandigheden hebben weinig invloed op onze werkzaamheden. Zo maken wij gebruik van weerbestendige materialen en zorgen wij ervoor dat jouw pand in de winter goed wordt ingepakt zodat we ook met lagere temperaturen kunnen werken.

Projecten