Totaalonderhoud

Wij begrijpen als geen ander dat binnen- en buitenschilderwerk, gevel onderhoud, houtrot herstel, voegwerk herstel en het plaatsen van nieuwe dakgoten belangrijke zaken zijn in het onderhoudsplan van een VVE. Deze werkzaamheden vergen een planmatige aanpak met oog voor kostenbeheersing.

In SONS Schilderwerken vind je een professionele vaste partner voor een meerjarenplan. De meeste verenigingen van eigenaren kiezen voor één vertrouwd adres voor onderhoud- en reparatiewerkzaamheden.

Werk je met ons samen aan een meerjarenplan? Dan heb je als VVE geen omkijken naar deze werkzaamheden. SONS zorgt voor een totale ontzorging wat betreft de volgende werkzaamheden:

Binnenschilderwerk
Wij weten als geen ander hoe bepalend de juiste afwerking van het binnenschilderwerk is voor de sfeer van een ruimte. Daarom zorgen wij er altijd voor dat het schilderwerk met oog voor detail wordt uitgevoerd.

Spuitwerk
Wij maken gebruik van een spuittechniek waarmee wij egale wanden en plafonds creëren. Voordat wij aan de slag gaan met het spuitwerk zorgen wij er eerst voor dat de wanden en plafonds vrij zijn van oneffenheden zodat we een optimaal resultaat kunnen behalen.

Wandafwerking
Strakke wandafwerking begint bij de basis: het stucwerk. Het bepleisteren van muren en plafonds met stuc zorgt ervoor dat alle oneffenheden onzichtbaar worden gemaakt. SONS Schilderwerken werkt met gecertificeerde stukadoors die elk project met hoogwaardige materialen werken.

Buitenschilderwerk
Je kunt het hele jaar bij ons terecht voor jouw buitenschilderwerk. Wij zijn gespecialiseerd in 4-seizoenen onderhoud.

Houtrot
Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van houtrot en het helpen voorkomen van houtrot na het (opnieuw) aanbrengen van het schilderwerk. Onze ervaren schilders brengen een beschermlaag aan op het buitenschilderwerk om het schilderwerk extra bescherming te bieden.

Projecten